fredag 10. august 2012

For første gang...

...har jeg sydd et plagg til meg selv! Tok utgangspkt i en kjole fra H&M (denne) som jeg liker fasongen på. Lagde kjolen litegrann lengre da jeg må ha bukse under den originale. Kløverstoffet er fra Malika og Rosa. Kjolen ble igrunn akkurat sånn jeg hadde tenkt så da får jeg vel si meg fornøyd!


10 kommentarer:

  1. Wow - den er sørme flot. Sejt at du syer til dig selv...
    Kh Eline

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Har sydd veldig mye til barna og til og med en t-skjorte til mannen, så det var på tide å sy noe til meg selv synes jeg:-)

      Slett
  2. Utrolig fin! Jeg er så imponert over hva du og symaskinen får til sammen:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. He he, takk, jeg er imponert over hva du og strikkepinnene får til sammen (her har strikkepinnene gått meeeeget langsomt de siste månedene, satser på at det tar seg opp når det blir mørkt og kaldt og sesong for ullklær!)

      Slett
  3. Nej, hvor er den blevet fin! Har selv det stof, men havde ikke overvejet at bruge det til mig selv, men det skal jeg da nu! Hvor klæder kjolen dig godt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Spennende å se hva du lager av stoffet :-)

      Slett
  4. Hvor er du dygtig! Kjolen sidder rigtig flot på dig og det ser helt prof ud - du må helt klart sy noget mere til dig selv.
    K.h.
    Christina

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det- jeg kommer nok til å sy mere til meg selv ja :-)

      Slett
  5. Så fin kjole du har laget! Den satt jo som et skudd. :) Tusen takk for kommentar på bloggen. Måten jeg laget belte på var det lureste med hele kjolen, det sparte meg egentlig for mye tid og knot om jeg skulle sydd beltet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Tror jeg skal prøve å lage et sånt belte jeg også!

      Slett