fredag 16. november 2012

Uglegenser

Jeg har strikket ny genser til frøkna, mønsteret er kjøpt på Ravelry (owlet by Kate Davies). Garn ble bestilt fra USA; Madelinetosh, tosh vintage. Skikkelig luksus! Perfekt for meg og frøkna som hater ull som klør. Og fargen er nydelig (selv om det var litt vanskelig å få riktig farge på bildene). Genseren strikket jeg på pinne nr 4, så jeg startet med 108 masker. Da ble det ca riktig str til frøkna på 3,5. Den var relativt rask å strikke, selv om jeg brukte litt tid på flettene/uglene. Har aldri forsøkt hjelpepinne før og fikk ikke akkurat flyt i arbeidet...6 kommentarer:

 1. uglegenserne er så fine!
  må bare si at du syr utrolig mye fint. har du overlock-maskin? kjolen under her var virkelig utrolig tøff!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg fikk meg overlockmaskin i sommer, ja, det anbefales :-) kjøpte en av de rimeligste fra Janome, og den har fungert meget bra til nå!

   Slett
 2. Så skjønn uglegenser:-)Har så lyst å prøve Madeleinetosh-garn. Hvilken nettbutikk har du bestilt fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg bestilte fra eatsleepknit, veldig greit. Fargene er fantastiske, og garnet er veldig mykt. Så nå håper jeg bare plaggene holder seg bra i bruk også:-)

   Slett
 3. Skal si du er effektiv med strikkepinnene. Denne genseren var skikkelig fin!
  maiken

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Originaloppskriften bruker skikkelig tykt garn og pinnestr 5, så det går fort unna hvis du har lyst på en til lille R :-)

   Slett