onsdag 5. september 2012

Ny bukse

Jeg har sydd en ny bukse til frøkna, denne gangen med mønster fra Stoff og Stil (nummer 60009). Jeg synes buksemønsteret fra Minikrea gir litt dårlig passform da den blir veldig stor og posete foran. Denne buksen ble bedre! Nydelig stoff og neonpipingbånd fra Betty P.



6 kommentarer:

  1. Sikke en fin buks! Er helt vild med stoffet, hvor er det flot! Er heller ikke glad for Minikreas mønster af samme årsager som du skriver - har rettet mønstret til mange gange, så nu er det perfekt :-)

    SvarSlett
  2. Stilig bukse, ja:) Noe fra høstkatalogen til stoff og stil som frister til sying? Kjekkere ting å sy til jente enn gutt, eller hur?
    Maiken

    SvarSlett
    Svar
    1. Alltid noe som frister, har iallefall tenkt til å sy kjole 23059 (med hette) til meg selv i vinrød velour (vinrød er høstens farge vet du ;-D). Og bukse 60014 hadde vært kul til lillebror (men den finnes bare fra str 3 år så det blir jo egentlig litt stort enda)
      Synes egentlig ikke det er morsomst å sy jentetøy, nei, har sydd mest til gutt faktisk! Men kjoler er jo litt gøy, da.

      Slett
    2. Du som kan sy... - kjøper du klær fra fretex etc og syr de om slik at de får bedre passform? Ofte jeg har funnet skinnskjørt ol som hadde vært helt perfekt om de hadde hatt ett litt annet snitt.
      Maiken

      Slett
    3. Har ikke tid til å gå på Fretex....;-) Har heller ikke forsøkt å sy i skinn, men ellers burde det la seg gjøre å sy om, ja. Har faktisk kjøpt en kjole på supersalg på H&M som jeg har tenkt til å sy om etterhvert.

      Slett